YouTube випадково перервала музичний стрім, що тривав 1,5 роки

YouTube випадково перервала музичний стрім, що тривав 1,5 роки

11:04,
25 Лютого 2020
3573

YouTube випадково перервала музичний стрім, що тривав 1,5 роки

11:04,
25 Лютого 2020
3573
YouTube випадково перервала музичний стрім, що тривав 1,5 роки
YouTube випадково перервала музичний стрім, що тривав 1,5 роки
Автори:
ChilledCow — один з найвідоміших каналів з лоу-фай хіп-хопом. Канал має майже 4,5 млн фоловерів. У YouTube заявили, що заблокували канал ChilledCow випадково. Через 10 годин модератори платформи відновили стрім.

Відеохостинг YouTube випадково вимкнув популярний музичний стрім каналу ChilledCow. Про це заявили у Twitter-акаунті музичного каналу.

Через це обірвався музичний стрім «lofi hip hop radio — beats to relax/study to», який безперервно тривав 1,5 року.

«Лоу-фай хіп-хоп дуже популярний на Youtube, де існує кілька великих цілодобових стрімів з цим жанром. Це спокійна музика, яка допомагає сконцентруватися на роботі чи навчанні і може служити фоном для відпочинку — в основному це інструментальні мелодії, іноді з семплами з фільмів, серіалів або популярних пісень»,  — йдеться у описі каналу.

У другій половині 2010-х цей жанр почав активно розвиватися на Youtube, пише Liga Tech. У музичних стрімів з'явилося власне впізнаване оформлення: зображення з персонажами в стилістиці аніме. На ілюстраціях вони навчаються або відпочивають.

Скриншот: Щодня стрім каналу прослуховують тисячі користувачів з усього світу

ChilledCow — один з найвідоміших каналів з лоу-фай хіп-хопом. Канал має майже 4,5 млн фоловерів. Його створили у 2015 році, і за час його існування кліпи та стрім на ньому подивилися близько 350 млн користувачів, зазначає видання.

У каналу є лінійка власної продукції із ілюстрацією дівчинки, що робить уроки. Саме її зображують на оформленні найпопулярнішого музичного стріму від каналу.

Через 10 годин модератори YouTube відновили ChilledCow. Представники відеохостингу вибачилися перед творцями каналу, визнавши, що блокування було «помилкою з боку сервісу», оскільки акаунт нічого не порушував.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens писав, що YouTube почне видаляти фейковий контент про президентські вибори у США.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду