Instagram відмовляється від набридливої кнопки IGTV

Instagram відмовляється від набридливої кнопки IGTV

13:37,
20 Січня 2020
4047

Instagram відмовляється від набридливої кнопки IGTV

13:37,
20 Січня 2020
4047
Instagram відмовляється від набридливої кнопки IGTV
Instagram відмовляється від набридливої кнопки IGTV
Автори:
Дуже мало хто натискає на значок IGTV у додатку, пояснили у соцмережі. Контент, який знаходиться за цим посиланням, користувачі знаходять іншими способами.

Instagram видаляє комбінацію клавіш швидкого доступу IGTV у верхньому правому куті головного екрана програми. Про це повідомляє видання TechCrunch.

Функція, вперше запущена у червні 2018 року, IGTV — це відеослужба Instagram, яка спочатку мала на меті робити пости вірусними, як у YouTube.

У Instagram пояснили виданню, що вирішили видалити кнопку, адже виявили низький інтерес до неї з боку користувачів.

«Більшість людей знаходять контент IGTV за допомогою попереднього перегляду у стрічці каналів, каналу IGTV в  рубриці Explore, профілях творців контенту», —повідомили у Instagram.

Дуже мало людей клікає на піктограму IGTV у верхньому правому куті на екрані в додатку, уточнили в компанії.

Прибирання кнопки означає, що користувачам тепер доведеться більше заглиблюватися у контент додатку, щоб знайти вміст IGTV, пише The Verge.

«Звичайно, ви також можете завантажити окремий додаток IGTV, але дані свідчать про те, що порівняно невелика частка користувачів (трохи більше мільярда) завантажила його. Це доволі мало, якщо порівняти це із популярністю додатку-конкурента TikTok», — роблять висновок журналісти.

Нагадаємо, MediaSapiens раніше писав, що Instagram почала впроваджувати у веб-версію приватні повідомлення.

Фото: The Verge, TechCrunch

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду