На початку року месенджер Telegram отримав масштабне оновлення

На початку року месенджер Telegram отримав масштабне оновлення

13:31,
3 Січня 2020
3682

На початку року месенджер Telegram отримав масштабне оновлення

13:31,
3 Січня 2020
3682
На початку року месенджер Telegram отримав масштабне оновлення
На початку року месенджер Telegram отримав масштабне оновлення
Автори:
Розробники месенджера випустили масштабне оновлення для iOS і Android, яке включає в себе відразу багато нових функцій.

Про нововведення стало відомо із новини на офіційному сайті компанії.

Одним з основних нововведень є оновлений редактор тем. З Theme Editor 2.0 користувачі можуть вибрати будь-який колір з палітри для всієї програми, окремо тільки для фону або для повідомлень. Створеними темами можна ділитися з іншими користувачами Telegram. Також в оновленні додано більше шаблонів фону.

Іншим важливим нововведенням стала функція Send When Online. Вона дозволяє запланувати відправку повідомлення на момент, коли користувач стане онлайн.

Інші нововведеня в Telegram:

Поліпшене використання служби геолокації дозволяє легко ділитися місцем розташування на карті просто торкнувшись його. Результати пошуку тепер відображаються у вигляді списку.

З'явилася підтримка подкастів і аудіокниг. Аудіофайли тривалістю 20 хвилин і більше автоматично вважаються впорядкування файлів, і додаток запам'ятовує фрагмент, на якому користувач зупинився, для подальшого прослуховування.

Відтепер користувачі Android можуть швидко перемикати нічний режим за допомогою окремої кнопки в меню. Нічний режим також затемнює карти. Додано нові анімації, з'явилася можливість виділяти і копіювати фрагмент повідомлення (раніше було тільки на iOS).

У користувачів IOS з'явилася можливість налаштування розміру тексту в додатку. Також можна задати браузер для відкриття зовнішніх посилань. Довге натискання на значок Telegram дозволяє швидко змінити акаунт.

Також деякі з цих функцій доступні в додатку Telegram для Windows і Mac.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Telegram веде переговори з Кабміном про відкриття офісу в Україні.

Також глава Нацбанку завів акаунт у Twitter. Ретвіт першого допису Якова Смолія з хештегом #прозорий НБУ зробила офіційна сторінка регулятора.

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Telegram.org
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду