Instagram вводить функцію, яка допомагатиме боротися з кібербулінгом

Instagram вводить функцію, яка допомагатиме боротися з кібербулінгом

10:55,
3 Жовтня 2019
3523

Instagram вводить функцію, яка допомагатиме боротися з кібербулінгом

10:55,
3 Жовтня 2019
3523
Instagram вводить функцію, яка допомагатиме боротися з кібербулінгом
Instagram вводить функцію, яка допомагатиме боротися з кібербулінгом
Автори:
Молодь рідко повідомляє про булінг у мережі, кажуть у компанії. Нововведення допоможе приховати коментарі іншої людини під записами користувача, а також «обмежені» юзери не зможуть бачити, чи активні ви в Instagram у даний момент або чи прочитали їх повідомлення в діректі.

У липні цього року в Instagram оголосили, що тестують нову функцію, яка покликана боротися з образами і цькуванням в інтернеті, писав «Детектор Медіа».

Генеральний директор соцмережі Адам Моссері заявляв, що Instagram хоче очолити боротьбу з інтернет-булінгом, а тепер ця фінкція діє повноцінно.

Про це компанія написала у своєму офіційному блозі.

«Починаючи з сьогоднішнього дня (з 2 жовтня — ДМ.), ви можете захистити свій акаунт від небажаної взаємодії за допомогою нової функції під назвою "Restrict" (обмеження — ДМ).  Булінг є складним питанням, і ми знаємо, що молоді люди стикаються з непропорційною кількістю онлайн-знущань, але неохоче повідомляють про це або не блокують однолітків, які знущаються з них», — йдеться у блозі Instagram.

Тепер нововведення допоможе приховати коментарі іншої людини під записами користувача, а також «обмежені» юзери не зможуть бачити, чи активні ви в Instagram у даний момент або чи прочитали їх повідомлення в діректі.

Те саме стосується коментарів під дописами: коли їх лишають інші користувачі, власник акаунту зможе їх спершу затвердити.

Самер Хіндуджа, співдиректор Центру досліджень кібербулінгу та професор Флоридського Атлантичного університету, сказав у коментарі CNN, що ця функція — крок у правильному напрямку, але існує ряд факторів, які визначатимуть її ефективність.

«Ми повинні побачити, як це працює в масштабі, і чи критична маса інстаграмерів користуватиметься цією функцією», — прокоментував він.

Нагадаємо, «Детектор Медіа» раніше писав, що відомий актор зняв для Instagram серіал проти цькування.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Instagram Blog
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду