Трамп став героєм мемів після помилки у Twitter

Трамп став героєм мемів після помилки у Twitter

12:06,
14 Червня 2019
3317

Трамп став героєм мемів після помилки у Twitter

12:06,
14 Червня 2019
3317
Трамп став героєм мемів після помилки у Twitter
Трамп став героєм мемів після помилки у Twitter
Автори:
Користувачі соцмереж жартують із президента США через опечатку у його твітері. Президент виправив помилку, але перша версія твіту вже розійшлася по соцмережах.

Президент США Дональд Трамп в своїй черговій серії твітів допустив помилку.

В одному зі своїх твітів Трамп написав про те, що кожен день зустрічається з представниками влади інших країн. До прикладу Трамп навів королеву Єлизавету ІІ, а також прем'єр-міністра Ірландії та інших європейських політиків, з якими він зустрічався в ході недавнього європейського турне.

Потім він назвав принца Уельського Чарльза «принцом китів». Президент помилився, написавши «принц Китів» (англійською — prince of Whales) замість «принц Уельський» (prince of Wales).

Президент швидко виправив посилку, але користувачі соцмереж вже активно поширювали саме першу версію твіту з помилкою.

У соцмережах швидко помітили смішну помилку і почали жартувати про це. Соцмережі, наприклад Твітер, вибухнув картинками з фотошопу на тему «королівських китів».

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Трамп звинуватив журналістів у своїх низьких рейтингах серед населення США.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду