Twitter працює над верифікацією для усіх користувачів мережі

Twitter працює над верифікацією для усіх користувачів мережі

15:05,
9 Березня 2018
3299

Twitter працює над верифікацією для усіх користувачів мережі

15:05,
9 Березня 2018
3299
Twitter працює над верифікацією для усіх користувачів мережі
Twitter працює над верифікацією для усіх користувачів мережі
Автори:
Сервіс мікробологів Twitter працює над запуском верифікації для усіх своїх користувачів.

Про це розповів генеральний директор Twitter Джек Дорсі (Jack Dorsey). За його словами, компанія прагне, аби якомога більше користувачів підтвердили свої дані й надали більше фактів про себе. Таким чином компанії не доведеться «виступати в ролі судді» при модерації контенту в Twitter.  

Директор мережі не розповів, як буде реалізована нова система верифікації та коли Twitter планує запустити її для усіх. Зараз для того, аби верифікувати свій профіль, потрібно заповнити спеціальну форму на сайті Twitter. Коли верифікація акаунтів у Twitter була тільки запроваджена, «блакитну галочку» могли отримати лише популярні або відомі користувачі, яких часто цитують інші.

Директор з продуктів Twitter Девід Гаска (David Gasca) розповів, що після запровадження змін акаунти, в яких не буде позначок про верифікацію, сприйматимуться як підозрілі й такі, що можуть поширювати недостовірну інформацію.

Нагадаємо, в минулому році Twitter розкритикували за те, що сервіс верифікував акаунт Джейсона Кесслера (Jason Kessler), відомого ультраправого активіста, який організував марш в Шарлотсвіллі. Тоді автомобіль в’їхав у натовп противників маршу, внаслідок чого загинула активістка Хізер Хейєр. Верифікація акаунта Джейсона Кесслера викликала гнів та обурення інших користувачів, оскільки вони сприйняли «галочку» в його профілі як підтримку ідей Кесслера.

Тоді компанія Twitter вирішила тимчасово припинити верифікацію нових акаунтів та переглянути весь процес підтвердження профілів у сервісі.  «Ми зрозуміли, що протягом певного часу система була порушена і потребує переосмислення. І це наш провал, що ми цього не зробили», - прокоментував тоді  Джек Дорсі. Тоді ж сервіс Twitter відкликав «сині галочки» верифікації у багатьох користувачів, ідентифікованих як крайні праві активісти.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Fortune
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду