Співзасновник Twitter запустив мобільний додаток для пошуку відповідей у соцмережах

00:00,
9 Січня 2014
988

Співзасновник Twitter запустив мобільний додаток для пошуку відповідей у соцмережах

00:00,
9 Січня 2014
988
Співзасновник Twitter запустив мобільний додаток для пошуку відповідей у соцмережах
Співзасновник Twitter Біз Стоун презентував новий сервіс запитань та відповідей Jelly. Про це повідомляє techcrunch.com. 

Суть додатка Jelly полягає в тому, що користувач Android або iOS ставить запитання своїм друзям у соцмережах. У них для цього також має бути встановлений цей додаток. Якщо ж друзі не знають відповіді на запитання, то можуть спрямувати його до своїх знайомих. При цьому останні не обов’язково повинні бути друзями того, хто першим поставив запитання. До тексту запитання можна додавати фото. Це дає можливість дізнаватися, що зображено на знімку або яке призначення зображеного предмета.

В описі ресурсу на Jelly-блозі автори пояснюють, в чому його особливість. Вони стверджують: цінність відповідей, які можна знайти за допомогою додатку, в тому, що вони підкріплені практичним досвідом реальних людей.

Біз Стоун запустив Jelly разом із програмістом Беном Фінкелем. Уперше про майбутній сервіс засновники згадали у квітні 2013 року. Проте аж до самої презентації його призначення зберігали в таємниці.

Сервіс Jelly розповсюджується безкоштовно, а єдиною мовою, яку він розпізнає на даний момент, є англійська. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
jelly.co
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду