Instagram представив новий месенджер Bolt

Instagram представив новий месенджер Bolt

00:00,
30 Липня 2014
1767

Instagram представив новий месенджер Bolt

00:00,
30 Липня 2014
1767
Instagram представив новий месенджер Bolt
Instagram представив новий месенджер Bolt
Instagram випустив новий месенджер Bolt для iOS та Android. Він призначений для швидкого відправлення фотографій, повідомляє theverge.com.

Новий сервіс дозволяє в один дотик відправляти світлини чи відеоролики своїм друзям. Після того, як повідомлення надіслане, фото зникає.

Щоб відправити фото, необхідно натиснути на аватарку друга, аби скасувати пересилання – струснути смартфон. Із загального переліку друзів можна обрати від чотирьох до двадцяти контактів для швидкого відправлення контенту.

Новий сервіс наразі доступний у Новій Зеландії, Сингапурі та Південно-Африканській республіці.

«Ми збираємося скоро запровадити його в інших регіонах, але розпочинаємо із невеликої кількості країн, аби пересвідчитися, що можемо розширити цей досвід», - розповів виданню The Verge прес-секретар Instagram.

Він зазначив також, що 65% користувачів американського Instagram проживають за межами США. Тому, за його словами, поширення нового месенджера по всьому світу є актуальним.

Про вихід Bolt стало відомо ще минулого тижня. Тоді Instagram випадково показав його частині своїх користувачів у вигляді банера, запропонувавши встановити новий додаток.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
techcrunch.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду