Facebook запускає нову функцію Messenger Day

Facebook запускає нову функцію Messenger Day

12:06,
10 Березня 2017
1576

Facebook запускає нову функцію Messenger Day

12:06,
10 Березня 2017
1576
Facebook запускає нову функцію Messenger Day
Facebook запускає нову функцію Messenger Day
Автори:
Команда Facebook Messenger оголосила про запуск нового способу ділитися своїми відео і фотографіями - Messenger Day.

Записи в Messenger Day можна створити з додаванням фото, відео, стікерів, емодзі і написів. Вони будуть видимі для усіх друзівпротягом доби, а потім автоматично знищаться. Функцію вже порівняли з аналогічним інструментом в Snapchat.  Повна копія цієї функції вже була впроваджена розробниками Facebook в саму соціальну мережу, а також в сервіси, які їй належать - WhatsApp та Instagram. Тестування Messenger Day соцмережа почала ще восени 2016 року.

Зразок використання Messenger Day.

Оновлення з функцією Messenger Day поки доступне для завантаження в App Store і Google Play на території США. Трохи пізніше соцмережа обіцяє запустити опцію в усьому світі.

Як писав MediaSapiens, Facebook тестує в додатку соцмережі сервіс міських путівників під назвою City Guides. У сервісі користувачам пропонується список рекомендованих до відвідування місць в різних країнах по всьому світу. Також в City Guides можна проглянути ті міста, в яких бували люди зі списку друзів. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
TechCrunch
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду