У Facebook Messenger з'явилася функція опитування

У Facebook Messenger з'явилася функція опитування

14:24,
23 Вересня 2016
7207

У Facebook Messenger з'явилася функція опитування

14:24,
23 Вересня 2016
7207
У Facebook Messenger з'явилася функція опитування
У Facebook Messenger з'явилася функція опитування
Автори:
У Facebook Messenger з'явилися нові функції: опитування та швидкий доступ до грошових переказів. Наразі скористатися ними можуть тільки користувачі в США.

Функція опитувань доступна в групових обговореннях, пише Venture Beat. Тобто, в чаті повинно бути більше двох користувачів. Створити нове опитування може будь-який його учасник. Для цього потрібно натиснути на кнопку «Polls» у вікні повідомлення або ж натиснути на «More» і вибрати «Poll». Користувачі за межами США будуть бачити опитування, але взяти участь в них не зможуть.

Створення опитування в Facebook Messenger.

Для реалізації функції грошових переказів Facebook використала технологію машинного навчання. Система аналізуватиме значення і зміст слів, які використовуються в обговореннях. Якщо вона помітить, що користувач хоче здійснити грошовий переказ, вона активує відповідну функцію.  Грошові перекази між користувачами з'явилися в Messenger в березні цього року.

Нагадаємо, боти в Facebook Messenger тепер можуть розсилати промо-повідомлення. Обмеження, яке встановила компанія: бот зможе писати користувачеві не частіше, ніж один раз на добу (24 годин від моменту останнього контакту з користувачами).  

На початку літа Facebook обмежила функцію повідомлень у межах соцмережі. Для користувачів мобільної версії сайту відправлення повідомлень тепер можливе лише через додаток Facebook Messenger. Вже наприкінці липня Facebook відзвітувала про збільшення щомісячної аудиторії Facebook Messenger до позначки 1 млрд користувачів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
YouTube
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду