Ще один топ-менеджер звільняється з Twitter

Ще один топ-менеджер звільняється з Twitter

15:52,
4 Листопада 2016
1832

Ще один топ-менеджер звільняється з Twitter

15:52,
4 Листопада 2016
1832
Ще один топ-менеджер звільняється з Twitter
Ще один топ-менеджер звільняється з Twitter
Автори:
На початку цього року заяви про відставку подали відразу чотири топ-менеджера Twitter. Нині з компанії вирішив піти ще один.

Віце-президент Twitter Ріші Джейтлі (Rishi Jaitly), який керував медіапартнерством в Азійсько-Тихоокеанському регіоні, Середньому Сході та Північній Африці, оголосив про своє рішення піти з компанії. До приходу в Twitter Джейтлі очолював John S. and James L. Knight Foundation, а також займав пост директора з розвитку відносин з партнерами в Google Індія.

Джейтлі пояснив своє звільнення тим, що він бажає «рухатися до нових можливостей». Twitter подякувала тор-менеджеру за внесок, який він зробив у розвиток компанії та відзначили його успіхи за 4 роки роботи.

На початку цього року заяви про відставку подали відразу чотири топ-менеджера Twitter. В травні піти з компанії вирішили ще два тор-керівники. В липні стало відомо, що Twitter залишить віце-президент медіапартнерства в регіоні Північна Америка Крістін Стюарт.

Як писав MediaSapiens, компанія Twitter планує звільнити близько 300 співробітників, таким чином зменшивши штат на 8%. Такош сервіс мікроблогів оголосив про закриття сервісу для коротких відеороликів Vine.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Zee News
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду