ms.detector.media
MediaSapiens
Zee News
04.11.2016 15:52
Ще один топ-менеджер звільняється з Twitter
Ще один топ-менеджер звільняється з Twitter
На початку цього року заяви про відставку подали відразу чотири топ-менеджера Twitter. Нині з компанії вирішив піти ще один.

Віце-президент Twitter Ріші Джейтлі (Rishi Jaitly), який керував медіапартнерством в Азійсько-Тихоокеанському регіоні, Середньому Сході та Північній Африці, оголосив про своє рішення піти з компанії. До приходу в Twitter Джейтлі очолював John S. and James L. Knight Foundation, а також займав пост директора з розвитку відносин з партнерами в Google Індія.

Джейтлі пояснив своє звільнення тим, що він бажає «рухатися до нових можливостей». Twitter подякувала тор-менеджеру за внесок, який він зробив у розвиток компанії та відзначили його успіхи за 4 роки роботи.

На початку цього року заяви про відставку подали відразу чотири топ-менеджера Twitter. В травні піти з компанії вирішили ще два тор-керівники. В липні стало відомо, що Twitter залишить віце-президент медіапартнерства в регіоні Північна Америка Крістін Стюарт.

Як писав MediaSapiens, компанія Twitter планує звільнити близько 300 співробітників, таким чином зменшивши штат на 8%. Такош сервіс мікроблогів оголосив про закриття сервісу для коротких відеороликів Vine.

ms.detector.media