Facebook запустив мережу для бізнесу Workplace

Facebook запустив мережу для бізнесу Workplace

10:20,
11 Жовтня 2016
3960

Facebook запустив мережу для бізнесу Workplace

10:20,
11 Жовтня 2016
3960
Facebook запустив мережу для бізнесу Workplace
Facebook запустив мережу для бізнесу Workplace
Автори:
Facebook запустив робочу версію свого сервісу для спілкування бізнесу та некомерційних організацій Workplace. Раніше про проект повідомляли під робочою назвою Facebook at Work.

Для того, щоб користуватися Workplace, мати профіль у Facebook не обов'язково, для мережі потрібна окрема реєстрація. Загалом інтерфейс дуже схожий на Facebook: тут є новинна стрічка, групи та повідомлення, пише The New Yorker.  Користувачі зможуть переписуватися як приватно, один з одним, так і створювати групові розмови.

«Є Yammer від Microsoft, є додаток Slack, який із моменту запуску в 2013 році став просто всюдисущим. Workplace - просто ще одна спроба відкусити шматок ринку в звичних сервісів електронного листування», - аналізує The New Yorker.

Нині багато користувачів Facebook мають два профілі - один для роботи і ще один для особистих цілей. Тож подібні додатки та мережі допомагають позбутися диссонансу та розмежувати особисте життя від роботи. «Парадокс - раніше ми відволікалися від роботи через Facebook, тепер ми використовуємо його, щоб працювати», - пише видання.

Workplace пропонує користувачам 3-місячний безкоштовний пробний період. Подальша ціна за користування мережею залежить від кількості користувачів: якщо в компанії Workplace використовують до 1000 людей, вона буде платити по $ 3 за людину в місяць, якщо від 1000 до 10 000 - $ 2, якщо понад 10 000 - $ 1. Для некомерційних і освітніх організацій сервіс є безкоштовним.

Влітку Instagram анонсував запуск бізнес-профілів та аналітики для них. За допомогою нового Instagram Business Tools підприємці  зможуть вести рекламні кампанії, аналізувати їх ефективність та перетворювати звичайні пости на рекламні напряму в додатку.

Платформа YouTube у свою чергу запустила новий набір інструментів для рекламодавців під назвою YouTube Director. Ці інструменти дозволяють підприємствам знімати і редагувати відео оголошення, які можуть потім транслюватися на YouTube.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Engadget
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду