ms.detector.media
MediaSapiens
Engadget
11.10.2016 10:20
Facebook запустив мережу для бізнесу Workplace
Facebook запустив мережу для бізнесу Workplace
Facebook запустив робочу версію свого сервісу для спілкування бізнесу та некомерційних організацій Workplace. Раніше про проект повідомляли під робочою назвою Facebook at Work.

Для того, щоб користуватися Workplace, мати профіль у Facebook не обов'язково, для мережі потрібна окрема реєстрація. Загалом інтерфейс дуже схожий на Facebook: тут є новинна стрічка, групи та повідомлення, пише The New Yorker.  Користувачі зможуть переписуватися як приватно, один з одним, так і створювати групові розмови.

«Є Yammer від Microsoft, є додаток Slack, який із моменту запуску в 2013 році став просто всюдисущим. Workplace - просто ще одна спроба відкусити шматок ринку в звичних сервісів електронного листування», - аналізує The New Yorker.

Нині багато користувачів Facebook мають два профілі - один для роботи і ще один для особистих цілей. Тож подібні додатки та мережі допомагають позбутися диссонансу та розмежувати особисте життя від роботи. «Парадокс - раніше ми відволікалися від роботи через Facebook, тепер ми використовуємо його, щоб працювати», - пише видання.

Workplace пропонує користувачам 3-місячний безкоштовний пробний період. Подальша ціна за користування мережею залежить від кількості користувачів: якщо в компанії Workplace використовують до 1000 людей, вона буде платити по $ 3 за людину в місяць, якщо від 1000 до 10 000 - $ 2, якщо понад 10 000 - $ 1. Для некомерційних і освітніх організацій сервіс є безкоштовним.

Влітку Instagram анонсував запуск бізнес-профілів та аналітики для них. За допомогою нового Instagram Business Tools підприємці  зможуть вести рекламні кампанії, аналізувати їх ефективність та перетворювати звичайні пости на рекламні напряму в додатку.

Платформа YouTube у свою чергу запустила новий набір інструментів для рекламодавців під назвою YouTube Director. Ці інструменти дозволяють підприємствам знімати і редагувати відео оголошення, які можуть потім транслюватися на YouTube.

ms.detector.media