Pinterest запустив новий формат відеореклами

Pinterest запустив новий формат відеореклами

16:50,
18 Серпня 2016
2562

Pinterest запустив новий формат відеореклами

16:50,
18 Серпня 2016
2562
Pinterest запустив новий формат відеореклами
Pinterest запустив новий формат відеореклами
Автори:
Соціальний інтернет-сервіс і фотохостинг Pinterest оголосив про запуск нового формату реклами - промо відеоролики (Promoted Video).

Мережа послідувала прикладу Facebook і Twitter в орієнтації на зростаючий ринок онлайн-відео, відзначає The Guardian. Поки що новий функціонал доступний лише в США та Великобританії. Промо відеоролики будуть транслюватися в додатках сервісу для ОС IOS та Android.

У стрічках користувачів реклама цього зразка буде представлена у вигляді анімованого тізера. Натиснувши на нього, можна буде переглянути повну версію ролика. Рекламодавці платитимуть за кожну тисячу показів.

Зразок Promoted Video для компанії Bare Minerals.

Зараз Pinterest активно інвестує в відео. За даними компанії, за останній рік кількість роликів, опублікованих в сервісі, зросла на 60%. При цьому 75% всього контенту в сервісі розміщують представники бізнесу. 

Раніше Pinterest  заявляла про запуск реклами в мережі. Компанія тоді запевнила, що це у жодному разі не буде банерна реклама або спливаючі вікна з рекламою, а лише пости (promoted pins) від рекламодавців, і їх зміст буде залежати від сторінок, на які підписаний конкретний користувач. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
viglink.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду