Instagram здійснив кардинальний редизайн і став чорно-білим

Instagram здійснив кардинальний редизайн і став чорно-білим

17:24,
12 Травня 2016
4865

Instagram здійснив кардинальний редизайн і став чорно-білим

17:24,
12 Травня 2016
4865
Instagram здійснив кардинальний редизайн і став чорно-білим
Instagram здійснив кардинальний редизайн і став чорно-білим
Автори:
Instagram змінив дизайн іконки та стрічки новин в своєму додатку. Логотип сервісу, а саме - зображення камери, стало більш мінімалістичним та перефарбувалося у різноманітні відтінки червоного, жовтого та синього кольорів.

Орім того, з інтерфейсу зникли колірні елементи, які, як розповіли в прес-службі Instagram, відволікали увагу користувачів від фотографій і відео, передає Lenta.ru.

У новій версії фотосервісу синя панель у верхній частині екрану та чорна в нижній стали прозорими. Крім того, Instagram вирішив використовувати нові шрифти, адаптовані для платформ iOS і Android.

Свій логотип також змінили інші програми, які розробив та підтримує Instagram: сервіс для колажів Layout, а також відеосервіси Hyperlapse і Boomerang.

За словами представника прес-служби фотосервісу, новий вигляд відображає яскравість і різноманітність сьогоднішніх публікацій.

«За останні 5 років спільнота Instagram дуже змінилася: тепер це не просто місце, де користувачі діляться обробленими фото, - це глобальне співтовариство людей, що публікують понад 80 млн фото і відео кожен день», - пояснили в компанії.

Про те, що Instagram тестує чорно-біле оформлення свого додатку, стало відомо наприкінці квітня.

Instagram був запущений 5 років тому. Зараз ним користуються понад 400 млн людей. Всього в Instagram опубліковано понад 40 млрд фото.

Нагадуємо, що наприкінці березня Instagram оголосив про збільшення ліміту тривалості відеороликів з 15 секунд до хвилини. За словами розробників, час, який користувачі в середньому витрачають на перегляд відео в Instagram, за останні півроку зросла на 40%. Більш довгі ролики дозволять розповідати історії іншого формату.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
lenta.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду