Зірка Instagram та YouTube пішла з соцмереж, бо вони робили її нещасною

Зірка Instagram та YouTube пішла з соцмереж, бо вони робили її нещасною

17:00,
9 Листопада 2015
5346

Зірка Instagram та YouTube пішла з соцмереж, бо вони робили її нещасною

17:00,
9 Листопада 2015
5346
Зірка Instagram та YouTube пішла з соцмереж, бо вони робили її нещасною
Зірка Instagram та YouTube пішла з соцмереж, бо вони робили її нещасною
Автори:
19-річна австралійка Ессена О’Ніл, яка мала близько 700 000 підписників в Instagram та 250 000 у YouTube, кардинально змінила своє ставлення до заробітку в соцмережах і опублікувала відео на цю тему.

Про це пише ain.ua

За її словами, популярність у соцмережах зробила її нещасною, а те, що люди бачать на дисплеях своїх девайсів - суцільний обман. 

«Я йду з соцмереж серез 12-річну себе. Хочу, щоби всі це знали. У 12 років я почувала себе нещасною через ту кількість лайків, яку я бачила на екрані. У 18… Я все ще почуваю себе нещасною, хоча й досягла всього, чого хотіла», - каже Ессена у своєму зверненні до фанатів, яке на момент публікації статті зібрало близько 1 мільйона переглядів. 

Ессена вирішила видалити свої акаунти з провідних соцмереж та викрити свої фальшиві світлини, які набирали декілька десятків тисяч лайків.

Таким чином модель з Австралії вирішила вберегти психічне та фізичне здоров'я усіх дівчат, які прагнуть бути схожою на неї чи популярності в інтернеті. 

З 12 років Ессена почала вести спосіб життя Instagram-блогера і по мірі зростання кількості підписників почала на цьому заробляти. Кожна публікація, у якій був задіяний той, чи інший бренд, приносила їй солідну суму грошей - від $300 до $2000. 

«Моя поштова скринька завалена листами від усіх цих агенств, з якими я співпрацювала… Ну, технічно, все ще працюю. Австралійські, американські агенства… Я прїхала у Лос-Анджелес і думала, що це все, чого я хотіла досягти в своєму житті, але це не так», - зізнається Ессена. 

«Перепробувала більше 100 подібних поз, щоби змусити живіт добре виглядати. Навряд чи щось їла в той день. Кричала на сестру, щоб вона знімала мене до тих пір, поки я не зможу пишатися знімком. Так, все так погано». 

«Тут мені було 16 років, всього 16! Я не носила це вбрання поза домом, одяглася так тільки для фото. Що за одержимість виглядати старшою і сексуальнішою?».

«Немає нічого від філософії дзен в тому, щоб намагатися зображати дзен, позуючи для фотографії і намагаючись довести це в Instagram».

Тим не менш, Ессена акцентує увагу на тому, що не має нічого проти рекламних постів у соцмережах, в яких прямо вказано, що це реклама. Однак, виступає проти прихованого промо, який і займалася. 

«Мені заплатили за те, щоби я одягла ці джинси і топ». 

З усіх фото в Instagram Ессена відзначила лишень одне, яке «дійсно було приємно зробити». Цим постом вона реламує еко-дружній бренд одягу. 

Разом з гучною заявою Ессена запустила веб-сайт Let’s Be Game Changers, що пропагує відмову від старого способу життя, а також вегетаріанство та захист навколишнього середовища. Сайт постійно ламається через об’єм трафіку, а більшe частинe сторінок у ньому ще не доробили. На сайті є розділи, в яких буде продаватися продукція, яка допоможе послідовникам змінювати світ, а також інформація, завдяки якій можна перерахувати гроші на потреби Ессени. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду