Facebook запустив голосового помічника

Facebook запустив голосового помічника

15:56,
27 Серпня 2015
5936

Facebook запустив голосового помічника

15:56,
27 Серпня 2015
5936
Facebook запустив голосового помічника
Facebook запустив голосового помічника
Автори:
Соціальна мережа Facebook запустила власного голосового помічника під назвою Facebook M.

Про це повідомляє Watcher.

Новий сервіс є аналогом Siri та Google Now і працює в рамках Facebook Messenger.

Facebook пропонує M для вирішення повсякденних завдань – наприклад, знайти місце для прогулянки, замовити подарунок або забронювати столик у ресторані. Спочатку M буде доступний частини користувачів Сан-Франциско, але в майбутньому Facebook планує відкрити його для всіх користувачів.

Розробники M розраховують на те, що користувачі будуть звертатися до помічника за допомогою звичайних прохань, а не команд. Сервіс може як розпізнавати звернення автоматичним методом, так і передавати їх співробітникам компанії – так званим «тренерам M», чия кількість не розкривається.

Як писав MediaSapiens, компанія Facebook відмовилася переносити персональні дані користувачів на російські сервери, чого вимагають поправки до закону «Про персональні дані» РФ, які набирають чинності 1 вересня. Позицію Facebook пояснює тим, що перенесення економічно невигідне. Окрім того, компанія не вважає інформацію з акаунтів своїх користувачів персональними даними.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
themonitordaily.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду