«ВКонтакте» створить аналог Instagram

«ВКонтакте» створить аналог Instagram

10:05,
15 Липня 2015
2992

«ВКонтакте» створить аналог Instagram

10:05,
15 Липня 2015
2992
«ВКонтакте» створить аналог Instagram
«ВКонтакте» створить аналог Instagram
Автори:
Компанія «ВКонтакте» запускає фотододаток, аналогічний сервісу Instagram.

Про це повідомляє ТСН.

Додаток зараз знаходиться на премодерації в онлайн-магазині App Store. Його назва поки не повідомляється. 

У майбутньому програма буде працювати і на Android-пристроях, але заявка на розміщення в Google Play поки не подана — «ВКонтакте» очікує схвалення від Apple.

Представник сайту соціальної мережі заявив, що додаток матиме функції, що відрізняють його від конкурентів. Головний відмінність — це повна синхронізація з «ВКонтакте». 

Крім того, у новому фотододатку можна буде змінювати налаштування фільтрів, надсилати знімки друзям і користуватися особливим режимом кольорокорекції.

Вперше про нову програму стало відомо наприкінці травня цього року.

Раніше, 12 липня, повідомлялося, що додаток «Вконтакте» видалили з Google Play, але невдовзі повернули. Це сталося вперше. Щоправда, додаток вже видаляли з інтернет-магазину App Store у 2014, однак тоді представники сайту соцмережі пов’язували це з технічними причинами. У лютому 2015 року з додатку «ВКонтакте» для iOS зник розділ з аудіозаписами.

Російські ЗМІ припустили, що видалення «ВКонтакте» з Google Play могло відбутися через скаргу одного з правовласників музичного контенту. Раніше суд у Санкт-Петербурзі стягнув з компанії 750 тисяч рублів (13,2 тисячі доларів) за незаконне розміщення пісень Григорія Лепса. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
temafm.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду