У Facebook розповіли, як шукають кіберзагрози

У Facebook розповіли, як шукають кіберзагрози

00:00,
31 Березня 2014
1185

У Facebook розповіли, як шукають кіберзагрози

00:00,
31 Березня 2014
1185
У Facebook розповіли, як шукають кіберзагрози
У Facebook розповіли, як шукають кіберзагрози
Компанія Facebook оприлюднила інформацію про нову програму ThreatData для пошуку загроз у великих масивах даних. Про це пише securityweek.com.

За словами спеціаліста із кібербезпеки Марка Хеммела (Mark Hammell), ThreatData складається із трьох компонентів. Один відповідає за взаємодію із різними джерелами даних, інший – за зберігання вилученої інформації, третій - забезпечує швидку реакцію на загрози.

«Коли ми почали розробляти систему, зіштовхнулися із проблемою, що кожна компанія та виробник використовує власний формат даних. Кожен тип загрози може сильно відрізнятися від іншого, –  пояснює Марк Хеммел. – Маючи це на думці, ми започаткували те, що зараз називаємо ThreatData, структуру, що імпортує інформацію про загрози у будь-яких форматах, раціонально її зберігає та робить її доступною одночасно для систем захисту та для довготермінового аналізу».

Компанія Facebook намагається зробити так, щоб структура ThreatData отримувала додаткову інформацію про дані. Наприклад, було додано можливість геокодування кожної загрози та кожної враженої IP-адреси, зареєстрованої у сховищі. Це дозволило зрозуміти, звідки походить небезпека, а також впорядкувати її за типом атаки, часом та частотою, зазначає Хеммел.

За словами спеціаліста з кібербезпеки, компанія Facebook шукає нових шляхів для вдосконалення та розширення структури ThreatData, щоб охопити нові загрози та знайти нові, розумніші рішення щодо тих, які вже ідентифіковані.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
thetechjournal.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду