У Туреччині розблокували Twitter

У Туреччині розблокували Twitter

00:00,
4 Квітня 2014
1466

У Туреччині розблокували Twitter

00:00,
4 Квітня 2014
1466
У Туреччині розблокували Twitter
У Туреччині розблокували Twitter
Турецька влада зняла блокування Twitter після того, як у середу Конституційний суд виніс відповідне рішення. Про це повідомляє BBC.

Конституційний суд Туреччини постановив, що державний телекомунікаційний регулятор повинен зняти блокування Twitter, оскільки це порушує свободу вираження.

Через кілька годин після цього доступ до сервісу мікроблогів повністю відновили.

21 березня влада Туреччини заблокувала доступ до Twitter по всій території країни. Це відбулося через кілька годин після того, як прем’єр-міністр Туреччини Реджеп Таїп Ердоган, виступаючи на мітингу, пригрозив знищити цю соціальну мережу. 27 березня заблокували також відеохостинг YouTube.

Таким заявам глави турецького уряду передувала низка корупційних скандалів, інформація про які активно поширювалася в інтернеті.

Офіційна заборона Twitter не змогла змусити замовкнути його турецьких користувачів. Вони продовжили ним користуватися за допомогою SMS, DNS, VPN, системи анонімності Tor та інших можливостей. В день блокування ресурсу турки опублікували 1,2 мільйонa твітів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
topdailyinfo.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду