Скоро стартує друга «Школа антитютюнового активіста»

00:00,
1 Листопада 2012
410

Скоро стартує друга «Школа антитютюнового активіста»

00:00,
1 Листопада 2012
410
Скоро стартує друга «Школа антитютюнового активіста»
Проект «Київ без тютюнового диму» розпочинає набір до другої «Школи антитютюнового активіста», що відбудеться 24 – 25 листопада 2012 року неподалік Києва. 

До участі запрошуються молоді люди із активною громадянською позицією, що готові на практиці відстоювати право на життя в країні, вільній від тютюну. 

Організатори обіцяють, що Школа підвищить рівень обізнаності учасників щодо проблеми тютюнокуріння, а також допоможе здобути практичні навики, які стануть корисними для подальшої громадської діяльності. Плануються як теоретичні, так і практичні заняття.
 
 
Навчання включатиме такі теми:
 
 
-        основні тактики і стратегії контролю над тютюном
 
-        законодавство у сфері контролю над тютюном
 
-        міжнародний та український досвід боротьби з тютюнокурінням
 
-        практичні вправи з підготовки громадських акцій
 
-        захист прав некурця: написання скарг, інформаційних запитів, звернень
 
-        ефективне використання соціальних медіа в антитютюновій боротьбі
 
-        інші практичні способи впливу на владу
 
 
Тренерами Школи виступлять представники громадських організацій, що борються за зменшення рівня тютюнокуріння в Україні – проекту «Київ без тютюнового диму», центру «Життя», Коаліції «За вільну від тютюнового диму Україну», провідні фахівці з адвокасі, юристи, журналісти, медіаексперти.
 
 
Учасниками «Школи антитютюнового активіста» стануть 20 молодих людей із Києва чи околиць, які не курять, із ґрунтовною мотивацією і готовністю після завершення навчання брати активну участь в заходах, присвячених боротьбі з тютюном.
 
 
Організатори Школи забезпечують учасникам проживання, трансфер від Києва до місця проведення і назад, навчальні матеріали. Участь у школі є безкоштовною. По завершенні Школи учасники отримають сертифікати.
 
 
Для участі у відборі учасників потрібно до16 листопада надіслати АНКЕТУ УЧАСНИКА (електронною поштою на адресу sf@medialaw.kiev.ua). 
 
Про точне місце та час проведення буде повідомлено відібраних учасників.
 
Із запитаннями звертатися за телефонами 496-05-80, 068-340-03-33 (контактна особа Олена Дуб) або надсилати листи електронною поштою на адресу sf@medialaw.kiev.ua.
 
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
mnk
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду