У Сімферополі пройшов другий етап інформаційної кампанії «Подаруй мені чисте повітря!»

00:00,
6 Квітня 2012
559

У Сімферополі пройшов другий етап інформаційної кампанії «Подаруй мені чисте повітря!»

00:00,
6 Квітня 2012
559
У Сімферополі пройшов другий етап інформаційної кампанії «Подаруй мені чисте повітря!»
Жителів міста вчать боротися з курінням за допомогою безкоштовних наліпок з інформацією про його заборону в громадських місцях.

«Наліпна» акція відбулася в Сімферополі, в рамках заходів, що присвячені Дню Здоров'я. Організаторами акції виступили Коаліція «Крим без тютюнового диму», КРУ «Центр Здоров'я», КРА «Екологія і Мир»

За словами організаторів, мета акції полягала в приверненні уваги жителів Сімферополя до проблеми пасивного куріння в громадських місцях. «Поважайте Ваших сусідів і їх дітей» – йдеться в наліпках, які поширювали волонтери Коаліції «Крим без тютюнового диму». І всі, кому набридло миритися з прокуреними під'їздами, переходами тощо, змогли заявити про це, розмістивши наліпку зі знаком про заборону куріння.

«Перший етап роздачі листівок пройшов в березні, – повідомляє Інна Мірошниченко, голова оргкомітету Коаліції «Крим без тютюнового диму». – Жителі кримської столиці приїжджали з різних кінців міста, щоб взяти наліпку, у якій йдеться про заборону куріння в під'їздах житлових будинків. Акція мала такий попит, що ми вирішили провести другий етап роздачі наліпок. Очевидно, що проблема куріння в громадських місцях є актуальною для багатьох. Ми закликаємо курців поважати права інших людей дихати чистим повітрям, а тих, хто не курить, – активніше захищати це право».

Такі акції планують  і в інших кримських містах (Феодосія, Ялта, Джанкой та ін.)

Джерело: Прес-служба Коаліції «Крым без табачного дыма»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду