Вагітна телеведуча намагалася викупити у папараці своє фото з сигаретою за $53 тис.

00:00,
8 Лютого 2013
569

Вагітна телеведуча намагалася викупити у папараці своє фото з сигаретою за $53 тис.

00:00,
8 Лютого 2013
569
Вагітна телеведуча намагалася викупити у папараці своє фото з сигаретою за $53 тис.
Популярна австралійська теле- і радіоведуча Кріссі Свон (Chrissie Swan) хотіла перешкодити публікації світлин, на яких показано як вона курить під час вагітності.

Спочатку вона пропонувала за знімки $10 тис., потім аж $53 тис. Проте, раптом знайшовся покупець, який погодився заплатити більше – $55 тис. Ним став щотижневий журнал «Жіночий день». Папараці віддав фотографії виданню і відмовився продовжувати торги далі.

Після цього пані Свон звернулася до Фіони Конноллі (Fiona Connolly), редактора «Жіночого дня» з проханням не публікувати знімки, аби уникнути суспільного осуду. Але та відмовилася.

«Ці фотографії привертають увагу до проблеми куріння під час вагітності. І вони, ще навіть не опубліковані, викликати небувале суспільне обговорення цієї проблеми. Я також переконана, що самій Кріссі цей випадок допоможе кинути курити. Тож ми мусимо надрукувати знімки», – зазначила Конноллі.

І вона мала рацію – на телебаченні вже вийшла низка новинних сюжетів, програм і ток-шоу, а в газетах – статтей, в яких обговорили цю ситуацію, те, як позначається куріння вагітних на здоров’ї майбутніх дітей та інші дотичні теми. В соціальних мережах же погляди розділилися. Чимало користувачів закидали сторінку Кріссі Свон у соціальній мережі Twitter звинуваченнями у тому, що вона погана мати, інші – навпаки виказали їй підтримку у цій малоприємній історії.

Обговоренню вчинку Кріссі Свон у ранковому шоу Sunrise на Channel 7

Сама ведуча, зрозумівши, що фотографії таки з’являться у журналі, розповіла про це під час ранкового ефіру свого радіо-шоу. Вона вибачилася і розплакалася.

«Коли я дізналася, що вагітна третьою дитиною, доклала багато зусиль, аби розпрощатися з цією звичкою. Знаю, що це шкідливо, я ж не ідіотка. Але куріння – це наркоманія. Я не змогла від нього швидко відмовитися, навіть розуміючи, що вагітна. Брала сигарету і нічого з собою не могла вдіяти», – зізналася жінка.  

Вона також розказала, що ще шість років тому була затятим курцем. Потім познайомилася зі своїм нинішнім чоловіком, який ніколи не курив і погано до цього ставився, завагітніла і кинула курити. Але рік тому пані Свон знову взялася за сигарету.

«Я курю рідко і лише тоді, коли перебуваю наодинці. Ніколи не роблю цього в будинку, в присутності членів моєї родини чи інших людей, бо нікому не хочу нашкодити. Це була моя маленька ганебна таємниця, про яку не знали, ані рідні, ані мій чоловік… Тепер же про неї дізналася вся країна», – сказала Кріссі Свон під час ефіру.

Її менеджер, Девід Вілсон (David Wilson), публічно підтримав пані Свон. Він виступив з публічною заявою, підчас якої, зокрема, сказав:

«Кріссі дуже страждала через те, що не могла кинути курити під час вагітності. Зараз, через суспільний осуд, вона перебуває ще в більшій депресії. Куріння – це наркоманія і з нею непросто боротися. Останні події стали для Кріссі надзвичайно сильним поштовхом до того, аби подолати свою залежність».

Фіона Шеркі (Fiona Sharkie), виконавчий директор організації Quit Victoria, яка допомагає людям кинути курити, під час участі в одній телепрограм зазначила, що вони готові підтримати Кріссі Свон і допомогти їй відмовитися від куріння. Також вона закликала австралійців не осуджувати і цькувати телеведучу, а виказати їй свою підтримку у подоланні залежності.

Кріссі Свон пояснює свій вчинок на телебаченні

Джерело: au.lifestyle.yahoo.com

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
computerbites.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду