60 тис. європейців кинули курити завдяки кампанії ФК «Барселона»

00:00,
18 Березня 2013
518

60 тис. європейців кинули курити завдяки кампанії ФК «Барселона»

00:00,
18 Березня 2013
518
60 тис. європейців кинули курити завдяки кампанії ФК «Барселона»
Про це повідомив президент клубу Сандро Росель (Sandro Rosell) під час прес-конференції, присвяченій презентації результатів кампанії. 

Кампанію «Кидай курити разом з Барсою!» «Барселона» спільно з Європейською комісією запустила у вересні 2012 року. Було розроблено онлайн-програму, яка допомагає курцям кинути курити: людина реєструється на сайті, проходить тестування, яке визначає причини, через які вона курить, обставини, які найчастіше спонукають її взятися за сигарету, рівень мотивації у бажанні розпрощатися зі звичкою.  На основі цього для користувача розроблюється індивідуальна програма відмови від куріння. Надалі він буде щоденно отримувати завдання, відеопоради та мотивуючі настанови та від представників «Барселони».

Більше 60 тис. європейців пройшли усі п’ять етапів відмови від куріння, передбачених програмною. Всього ж на сайті зареєструвалося більше 350 тис. інтернет-користувачів.

 «У мене є великі надії на подальшу співпрацю Європейської комісії з «Барселоною». Наш багаторічний досвід реалізації ініціатив по боротьбі з тютюнокурінням в поєднанні зі статусом і популярністю Барси виявилися виграшною комбінацією для реалізації програми поліпшення здоров'я і життя футбольних вболівальників», –  прокоментував результати співпраці Тоніо Борг (Toniо Borg), комісар Європейської комісії з охорони здоров'я і споживчої політики.

А президент ФК «Барселона» Сандро Росель подякував Європейській комісії за те, що вона виявила цікавість до проекту, підтримала його і допомогла зробити більш ефективним.  

Онлайн-платформа «Кидай курити разом з Барсою!» й надалі працюватиме. Тож будь-хто може скористатися програмою. Вона доступна усіма мовами країн Європейського союзу.

Усі поради від гравців «Барселони» можна переглянути на окремому каналі на Youtube.

Нагадуємо, що у січні 2012 року «Барселона» стала першим клубом серед футбольних клубів іспанської ліги, який повністю заборонив куріння на своєму стадіоні. А самі футболісти почали публічно виступати проти куріння і закликати своїх вболівальників відмовитися від цієї звички.

Джерело: prnewswire.co.uk

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
prnewswire.co.uk
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду