Департамент охорони здоров’я Англії виділить £13,3 млн. на антитютюнові кампанії

00:00,
10 Травня 2013
447

Департамент охорони здоров’я Англії виділить £13,3 млн. на антитютюнові кампанії

00:00,
10 Травня 2013
447
Департамент охорони здоров’я Англії виділить £13,3 млн. на антитютюнові кампанії
Це головна стаття витрат у маркетинговому бюджеті Департаменту (Public Health England).

Про це йдеться у маркетинговому плані установи на 2013-2014 роки, оприлюдненому у квітні.  

«В Англії куріння – це головна причина передчасної смерті і захворювань, яких можна було би уникнути. Понад 8 млн. людей в Англії ще й досі курять, і 2009 року саме це стало причиною 80 тис. смертей англійців», – зазначено у документі.

В ньому окреслено два основних напрямки антитютюнової маркетингової активності Департаменту. Перший – мотивування курців розпрощатися зі шкідливою звичкою. Для цього планується запустити низку кампаній, які пояснюють шкідливість куріння і підкреслюють переваги життя без сигарет. Другий напрямок – підтримка і надання медичної та психологічної допомоги людям, які хочуть кинути курити.

«Існує серйозна міжнародна доказова база, яка доводить, що подібні антитютюнові маркетингові кампанії справді впливають на зниження поширеності куріння», –  сказано у плані Департаменту.  

Всього протягом року заплановано провести чотири антитютюнові кампанії. Перша має стартувати у травні 2013. Її завдання – акцентувати на шкідливості пасивного куріння і закликати курців не робити жертвами їхньої звички дітей та інших некурців. Друга кампанія стартує у жовтні – тоді буде ініційовано місяць відмови від куріння. Всім, хто вирішить кинути курити цього місяця буде надано безкоштовну медичну і психологічну допомогу. У грудні запустять Центр допомоги курцям, а у січні 2014 року проведуть кампанію, яка мотивуватиме курців кинути курити. Зокрема, буде залучено роботодавців, які у різний спосіб заохочуватимуть своїх працівників розпрощатися з сигаретами. 

Аби проаналізувати ефективність цих заходів, буде проведено низку досліджень. Зокрема, з’ясують, настрої курців і їх готовність або неготовність кинути, мотивацію у цьому рішенні та те, що їх зупиняє. Також від слідкують ставлення курців до кампаній Департаменту і те, наскільки та яким чином вони на них вплинули.

Реалізація усіх цих маркетингових кампаній обійдеться державі у £13,3 млн. Це 20% маркетингового бюджету Департаменту. Ще 19% витратять на інформаційну кампанію щодо вживання здорової їжі та ведення рухливого способу життя, 4% - необхідність раннього діагностування раку, 2% - шкідливість надмірного вживання алкоголю, 1% - необхідність імунізації.  

Джерело: Public Health England

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
maxxbadge.co.uk
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду