Метр канадської тележурналістики радить захопити Голлівуд, а не Уолл-стріт

00:00,
8 Листопада 2011
439

Метр канадської тележурналістики радить захопити Голлівуд, а не Уолл-стріт

00:00,
8 Листопада 2011
439
Метр канадської тележурналістики радить захопити Голлівуд, а не Уолл-стріт
Відомий телекоментатор, «ветеран» канадської СВС, написав гнівну колонку для National Post, у якій радить американському антикапіталістичному рухові, який останнім часом прописався на Уолл-стріт, натомість націлитися на Голлівуд.

Рекс Мерфі (Rex Murphy),  постійний політичний коментатор у новинній програмі The National  та ведучий радіопрограми Cross Country Checkup канадської CBC, написав колонку для видання National Post з іронічним закликом захопити Голлівуд.

Метр канадської тележурналістки звинуватив акторку Кім Кардашьян  (Kim Kardashian) у  «постановці фарсу про одруження» нагадаємо, Кім  та її екс-чоловіка Кріса Хемфріса (Kris Humphries) показали у телешоу «Казкове весілля Кім Кардашьян», а через 72 дні після весілля подружжя подало на розлучення.

У своїй колонці Мерфі припускає, що «клан» Кардашьянів отримав від реаліті-шоу близько $17 млн.

Невдоволення Мерфі також торкнулося канадських акторів і режисерів,  які витрачають величезні гроші на безглузді речі, або отримують мільйонні статки за появу на екрані. «Чому Джиму Керрі платять мільйони за декілька днів «кривляння перед камерою», Кемерон Діаз за «балаканину та посмішку», а Меган Фокс за те, що «вона носить вузьки джинси», – пише він.

Підбиваючи підсумки,  Мерфі віришує: обмежуватися протестами проти «товстосумів» з Уолл-стріт – банально, треба йти на Голлівуд, на це є вдвічі більше підстав та прав.

Джерело NationalPost

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
stv.mediasapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду