Журналіст «Спільнобачення» втратив зір унаслідок подій на Грушевського

00:00,
21 Січня 2014
557

Журналіст «Спільнобачення» втратив зір унаслідок подій на Грушевського

00:00,
21 Січня 2014
557
Журналіст «Спільнобачення» втратив зір унаслідок подій на Грушевського
Журналіст «Спільнобачення» Янек Фалькевич унаслідок дій правоохоронців на вулиці Грушевського в Києві 19 січня отримав контузію ока. Про це повідомляє 5 канал.

«Є контузія ока. Це 100%. Але як там зір буде відновлюватись, лікарі дивляться за цим», – повідомив сам пан Фалькевич, якому уламком світлошумової гранати розсікло брову.

Він також, як і інші журналісти, зазначив, що силовики вели цілеспрямовану атаку саме на журналістів.

«Щодо гранати, яка була кинута, то я впевнений на 100%, що вона була цілеспрямовано кинута в журналістів, бо там більше ніхто не знаходився, крім журналістів», – зазначив він.

Нагадаємо, сім журналістів «Спільнобачення» постраждали 19 і 20 січня під час сутичок між протестувальниками та міліцією на вулиці Грушевського у Києві. Одного оператора – Володимира Карагяура – 19 січня затримала міліція на автозаправці. Його звинувачують у постачанні бензину для виготовлення вибухових сумішей, які використовувались мітингувальниками.

Джерело: 5 канал

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
5 канал
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду