Камерун запустив антитютюнову рекламу, яку раніше показували на українському телебаченні

00:00,
15 Липня 2013
485

Камерун запустив антитютюнову рекламу, яку раніше показували на українському телебаченні

00:00,
15 Липня 2013
485
Камерун запустив антитютюнову рекламу, яку раніше показували на українському телебаченні
Це перша рекламна кампанія проти куріння в національних ЗМІ цієї африканської країни.

Протягом 8 тижнів на місцевому телебаченні і радіо транслюватимуть ролик «Сигарети з’їдають вашу дитину заживо». А у пресі і на біл-бордах з’являться принти на цю ж тему. Крім  того, рекламу розсилатимуть через SMS.

Головне завдання кампанії – пояснити, що куріння не лише шкодить здоров’ю самого курця, але й оточуючих його людей. Особливо ж небезпечним сигаретний дим є для дітей. Він містить тисячі токсичних речовин, вдихання яких може стати причиною раптової смерті у немовлят, викликати астму, запалення легень.

Рекламний постер кампанії «Сигарети з’їдають вашу дитину заживо», зображення - World Lung Foundation

Рекламні повідомлення кампанії «Сигарети з’їдають вашу дитину заживо» 2012 року було визнано найбільш ефективними для запуску в африканських країнах. Такі результати отримали після тестування цього та інших рекламних меседжів у фокус-групах, яке провів Всесвітній фонд здоров’я легень (World Lung Foundation).

Аналогічна рекламна кампанія пройшла також в Індії,  Бангладеш, Мексиці, В’єтнамі, Росії та Україні. У всіх країнах показували один і той же рекламний ролик, озвучений державною мовою.

Нагадуємо, що за даними ВООЗ протягом останніх двох років 69 країн провели антитютюнові кампанії у національних ЗМІ.  

Джерело: World Lung Foundation

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
cigarettesreporter.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду