У Лондоні людей від куріння відмовляли зомбі

00:00,
18 Жовтня 2013
485

У Лондоні людей від куріння відмовляли зомбі

00:00,
18 Жовтня 2013
485
У Лондоні людей від куріння відмовляли зомбі
Таку антитютюнову акцію в рамках національного місяця відмови від куріння Stoptober провела громадська організація The HealthExpress.

30 акторів у масках у стилі зомбі ходили містом і роздавали перехожим листівки, де пояснювалося, як куріння може позначитися на їхньому здоров’ї, та хто може допомогти їм кинути курити.

Самі маски у гіперболізованому стилі зображували, що може статися з курцем – рак горла або язика, проблеми з зубами, сліпота, поганий стан шкіри.

 «Відмова від куріння покращить ваше здоров’я і дозволить сповна насолоджуватися життям. Сіра, зморшкувата і запалена шкіра курця зможе повернути свій природній колір. Ви знову почнете насолоджувати смаком їжі і напоїв, не відчуваючи постійно гіркуватий присмак тютюну. Ви позбавитеся неприємного запаху з рота і захворювання ясен. Крім очевидних переваг для здоров’я, отримаєте ще й фінансову вигоду – курець,  що викурює вдень 20 сигарет, за рік витрачає на 2000 фунтів стерлінгів», – йдеться у заяві The HealthExpress.

Люди, до яких на вулиці підходили «зомбі», були вражені, часом – шоковані. Дехто навіть говорив, що, приміром, ніколи не знав, що через куріння можна отримати рак горла. Найпоширенішою реакцією були слова на кшталт: коли ти куриш, не віриш і не замислюєшся над тим, що ці хвороби можуть статися саме з тобою.

Нагадаємо, 1 жовтня у Великобританії стартував місяць відмови від куріння – Stoptober.  На його рекламу у ЗМІ та інтернеті уряд виділив £3,5 млн.

Минулого року завдяки Stoptober 160 тис. британців спробували кинути курити.

Джерело, фото: metro.co.uk

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
dribbble.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду