Головний редактор «Комментариев» відкидає звинувачення у джинсі

00:00,
21 Лютого 2012
1046

Головний редактор «Комментариев» відкидає звинувачення у джинсі

00:00,
21 Лютого 2012
1046
Головний редактор «Комментариев» відкидає звинувачення у джинсі
Головред «Комментариев» Вадим Денисенко, виступаючи перед студентами у Запоріжжі, заперечив, що інтерв’ю та обкладинка з Королевською, мали джинсовий характер.

Вадим Денисенко відповів на закиди Вікторії Сюмар (Інститут масової інформації), повідомляє «Телекритика».

«Я з нею [Сюмар] не погоджуюся. Хочу зауважити, що не люблю вести заочні дискусії. На жаль, вона до мене не звернулася. Але, я вважаю, в неї ідіосинкразія [підвищена спадкова чутливість організму до деяких неспецифічних подразників – «ТК»] до нашого видання» – наголосив він.

Наявність сіті-лайтів, на яких розміщена реклама газети «Комментарии» з народним депутатом Наталею Королевською на обкладинці, Вадим Денисенко пояснив наступним чином: «Дивіться, в нас було інтерв'ю голови податкової. Це реклама? За шість років існування видання Королевська з'являється у нас вдруге. Річ у тім, що ми єдине видання, що позиціонується за рахунок обкладки».

Головний редактор «Комментариев» також заявив: він не згоден, «що інтерв'ю з Королевською - це психологічне погладжування». «А що ви хотіли, щоб я запитав у неї? – сказав Денисенко. –  Заголовок, який мав стояти на обкладинці: «Звільнити Юлю. Захистити кожного». Цей заголовок не дала б поставити рекламна компанія, яка тримає сіті-лайти. Тож якщо ви вважаєте, що це джинса, це ваше право».

Він також наголосив, що його вже звинувачували у тому, що «наприклад, «Комментарии. Запорожье» спонсорують Черняк [Євген Черняк, власник ТМ «Хортиця» – «ТК»], Анісімов [Євген Анісімов – за неофіційними даними, неформальний лідер ПР по Запоріжжю – «ТК»], Сін [Олександр Сін, мер – «ТК»], Богуслаєв [В'ячеслав Богуслаєв, народний депутат України, голова правління «Мотор Січ» – «ТК»і ще хтось [Кальцев –підказують із зали. – «ТК»]. Бо написав один матеріал проти іншого – ага, це замовив Черняк, другий – це замовив Анісімов». «Ви можете вважати, як забажаєте», – додав Денисенко.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Главком
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду