Російський «Первый национальный» перебрехав біографію відомого мистецтвознавця

00:00,
28 Березня 2012
996

Російський «Первый национальный» перебрехав біографію відомого мистецтвознавця

00:00,
28 Березня 2012
996
Російський «Первый национальный» перебрехав біографію відомого мистецтвознавця
Директор музею образотворчого мистецтва імені Пушкіна Ірина Антонова звинуватила «Первый национальный» у тому, що він допустив багато фактологічних помилок у фільмі про неї.

Так, 24 березня телеканал показав фільм «Ирина Антонова. “Я давно иду по прямой”», присвячений 90-річчю відомого російського мистецтвознавця. Проте сама героїня фільму заявила, що телеканал не погодив з нею цей фільм, хоча була така домовленість.

Ірина Антонова записала навіть спеціальне відеозвернення до «Первого национального», яке розміщене на YouTube. У цьому зверненні вона зазначає, що у фільмі було допущено чимало фактологічних помилок, а деякі кадри були використані некоректно. Вона також вибачилася перед своїми друзями за те, що вони могли відчути певну образу, подивившись цей фільм.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Кадр із відео з YouTube
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду