Британці скаржаться на Channel 4 через сюжет із демонстрацією вбивства новонароджених телят

00:00,
31 Травня 2012
2026

Британці скаржаться на Channel 4 через сюжет із демонстрацією вбивства новонароджених телят

00:00,
31 Травня 2012
2026
Британці скаржаться на Channel 4 через сюжет із демонстрацією вбивства новонароджених телят
58 скарг на програму Jimmy and the Giant Supermarket / Джиммі та величезний супермаркет отримало керівництво британського каналу Channel 4, повідомляє The Daily Mail.

Крім Channel 4 близько десятку скарг отримав британський медіарегулятор Ofcom.

У новому випуску Jimmy and the Giant Supermarket / Джиммі та величезний супермаркет показали як фермер пострілами в голову вбиває трьох новонароджених телят.

Сама програма буле присвячена тому, що фермерам доводиться вбивати близько 90 тис. телят щороку через низький ринковий попит на них, оскільки вони не дають молока.

Ведучий програми запропонував вирощувати телят на м’ясо замість того, щоб одразу вбивати їх після народження.

Вже наступного дня канал отримав декілька десятків скарг від своїх телеглядачів.

Channel 4 відповів на скарги, заявивши, що подібні сюжети необхідно демонструвати для отрмання повної картини подій, що відбуваються сьогодні.

Крім того, представники каналу відзначили, що програма містила позначки-попередження, а самі тварини були вбиті найбільш гуманним способом.

Канал підтримали і організації із захисту тварин. Так, Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals, RSPCA / Королівське товариство із запобігання жорстокого ставлення до тварин зауважило, що для людства важливо знати, яким коштом дається і як добувається їжа, котру пересічний громадянин, не замислюючись, купує у супермаркеті. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
The Daily Mail
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду