Елтон Джон програв The Times судовий процес про наклеп

00:00,
12 Жовтня 2012
1132

Елтон Джон програв The Times судовий процес про наклеп

00:00,
12 Жовтня 2012
1132
Елтон Джон програв The Times судовий процес про наклеп
Британський суд відмовив Елтону Джону у задоволенні позову про наклеп, поданому проти газети The Times, яка звинуватила його в ухиленні від податків, пише Guardian.

Влітку The Times опублікувала матеріал, в якому стверджувалося, що бухгалтер співака Патрік Маккена (Patrick McKenna) з компанії Ingenious Media радив йому ухилитися від податків.

Елтон Джон не користувався послугами Маккена, і після публікації статті The Times опублікувала спростування.

У червні газета знову опублікувала спростування того факту, що Ingenious Media рекомендувала співаку ухилятися від податків.

Адвокати співака наголосили на тому, що газета явно не заявила про непричетність Елтона Джона до фінансових махінацій.

Втім, суддя відхилив позов співака щодо псування його репутації, відзначивши, що він може залишити за свобою право бути незадоволеним раніше опублікованою неправдивою інформацією.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Rex Features
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду