Звільнена за фото у ВКонтакте стюардеса знову працюватиме в «Аэрофлоте»

00:00,
7 Лютого 2013
1029

Звільнена за фото у ВКонтакте стюардеса знову працюватиме в «Аэрофлоте»

00:00,
7 Лютого 2013
1029
Звільнена за фото у ВКонтакте стюардеса знову працюватиме в «Аэрофлоте»
Стюардесу врятувала «закоханість у небо», відзначили у прес-службі «Аэрофлота».

«Ця дівчина виявилася просто закоханою у небо… Вона закидувала нас проханнями про повернення. Дівчина змогла довести свою щирість і професійну компетентність. Вона, звісно, визнала, що подібне є неприпустимим. Одна з керівників департаменту бортпровідників написала листа генеральному директору компанії з проханням дозволити дівчині знову працювати, маючи випробувальний термін півроку, і ось тільки-но генеральний директор Віталій Савельєв це прохання задовольнив. Дівчина буде знову працювати у компанії «Аэрофлот», – розповів РІА «Новости» керівник прес-служби «Аэрофлота» Андрій Согрін.

Стюардесу Тетяну Козленко звільнили з компанії «Аэрофлот» наприкінці січня. Причиною стала оприлюднена на сторінці дівчини у ВКонтакте фотографія із середнім пальцем, продемонстрованим у бік пасажирів літака.

Сама Тетяна Козленко пізніше опублікувала на своїй сторінці у ВКонтакте звернення, в якому заперечує свою провину. «Себе винною не вважаю! фотографія була мені додана, а я лише на ній відзначилася!!! рука не моя, літак не нашої компанії!!! за що мені псують життя, я не розумію!!!! я прошу вас про допомогу та підтримку!!!», – написала Козленко (пунктуацію та стилістику оригіналу збережено).

Для «Аэрофлота» це – не перший випадок, коли діяльність співробітників у соцмережах прямо впливала на робочі стосунки. У 2012 році компанія звільнила бортпровідницю Катерину Соловйову, яка у Twitter поглузувала над аварією літака Sukhoi Superjet-100.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Тетяна Козленко, фото з особистої сторінки у ВКонтакте
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду