Український National Geographic опублікував статтю, яку не взявся видати російський

00:00,
25 Грудня 2013
1079

Український National Geographic опублікував статтю, яку не взявся видати російський

00:00,
25 Грудня 2013
1079
Український National Geographic опублікував статтю, яку не взявся видати російський
National Geographic Україна опублікував у січневому номері статтю «Путініада-2014» про підготовку до Зимової Олімпіади у Сочі, яку не взяло до друку російське видання, інформує редакція журналу на сторінці у Facebook.

«У січневому НатГео читайте статтю Б. Форреста "Путініада-2014" про підготовку до Зимової Олімпіади у Сочі. Оскільки цю статтю не взяло до друку російське видання, ми вирішили подати розгорнутий анонс цього матеріалу, щоб з ним могли ознайомитися і ті прихильники НатГеоРоссия, які володіють українською», - йдеться у пості в соціальній мережі.

Матеріал анонсується такою витримкою зі статті: «Росія вже не імперія. Проте, як і іншим великим у всіх сенсах країнам, їй усе ще кортить повернути собі цей статус. Вона мусить знайти вихід для своїх бажань – і отримає його на два тижні в лютому. Сочинські Олімпійські ігри проходитимуть на чорноморському узбережжі неподалік театру недавньої війни з Грузією, на тому місці, де колись відбувся (на думку багатьох) геноцид черкеського народу, і в зоні активності ісламських бойовиків (у Дагестані, Чечні, Інгушетії та Кабардино-Балкарії). Держава відродила давні козацькі формування, які мають допомагати підтримувати порядок – якщо хтось надумає його порушити. Безперервно циркулюють розмови про хабарництво, висока температура загрожує залишити олімпійців без снігу, а активісти-правозахисники оголосили бойкот через гомофобське законодавство, що його прийняла Дума. У відповідь Путін заборонив під час Олімпіади протести і мітинги в Сочі...» 

Анонс статті  «Путініада-2014»/ facebook.com

Нагадаємо, що нещодавно National Geographic Україна запустив мультимедійну версію для планшетів iPad, при цього перший грудневий випуск користувачі можуть завантажити безкоштовно.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
vk.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду