Депутат Царьов зізнався, що допоміг Кисельову підготувати сюжет про «жахи» на Євромайдані

00:00,
17 Січня 2014
1694

Депутат Царьов зізнався, що допоміг Кисельову підготувати сюжет про «жахи» на Євромайдані

00:00,
17 Січня 2014
1694
Депутат Царьов зізнався, що допоміг Кисельову підготувати сюжет про «жахи» на Євромайдані
Депутат від Партії регіонів Олег Царьов розповів, що допоміг одіозному російському журналістові Дмитру Кисельову у підготовці сюжету про «жахіття» в Україні й визнав, що бере участь в інформаційних війнах. Про це політик зізнався в ефірі hromadske.tv.

Саме регіонал передав телеканалу «Россия 1» проламаний шолом, що нібито належав міліціонеру, який перебував біля будівлі Адміністрації Президента України в день штурму, 1 грудня.

«Кисельову передав шолом я. І я би на вашому місці подумав про тих людей, які били металевою трубою цього міліціонера, проломили цей шолом, який став непридатним і був списаний», – сказав Царьов.

Депутат також додав, що у нього таких шоломів кілька, і він готовий передати один  Громадському телебаченню.

На запитання журналіста Романа Скрипіна, чому той займається інформаційними війнами, Царьов відповів: «Я займаюся цим, тому що я політик, за якого проголосували виборці».

Крім цього, депутат на адресу Скрипіна сказав, що у професійного журналіста не повинно бути власної точки зору. За словами Олега Царьова, журналіст, який формує точку зору є солдатом в інформаційній війні.

Нагадаємо, що російський журналіст Дмитро Кисельов є відомим пропагандистом. Веде на державному телеканалі «Россия 1» програму «Вести недели», в якій розповідає викривлену інформацію про українські протести.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
tsarov.com.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду