ms.detector.media
Юлія Поліковська
06.03.2024 09:35
В ефірі «Українського радіо» почала виходити програма про безпеку в цифровому просторі
В ефірі «Українського радіо» почала виходити програма про безпеку в цифровому просторі
У програмі «Кібероборона» розповідають про основні аспекти цифрової безпеки.

На «Українському радіо» почала виходити програма «Кібероборона» про безпеку в цифровому просторі, про можливі ризики та загрози, а також різноманітні шахрайські пастки та злочинні схеми. Проєкт реалізується у межах «Всеохопної інформаційно-просвітницької кампанії з протидії дезінформації», яку втілює благодійна організація Smart Angel у співпраці з експертними установами.

У перших випусках «Кібероборони» розповіли про особливості кіберпростору; дали поради, як не стати жертвою в цифровому просторі, про систему паролів, соціальну інженерію та аспекти безпечного користування соціальними платформами.

Слухачі отримують практичні поради, що допомагають підвищити рівень цифрової грамотності та убезпечити себе від шахрайства чи будь-яких інших зловмисних дій.

Прослухати випуски «Кібероборони» можна за посиланням, ознайомитися з текстовою версією за посиланням.

Нагадаємо, у межах «Всеохопної інформаційно-просвітницької кампанії з протидії дезінформації» було створено освітній серіал про медіаграмотність «Як захиститися від фейків і дезінформації», розрахований на широку глядацьку аудиторію. Переглянути серіал можна на порталі «Дія.Освіта».

Фото: «Кібероборона» / Smart Angel

ms.detector.media