ms.detector.media
Валерія Буняк
13.12.2023 19:17
UA Anti Spam Bot блокуватиме шахраїв, які пропонують компенсації від імені «Київстару»
UA Anti Spam Bot блокуватиме шахраїв, які пропонують компенсації від імені «Київстару»
Безкоштовний сервіс видалятиме такі коментарі зловмисників у телеграм-каналах і групах.

Українські IT-фахівці з Master of Code Global додали у безоплатний сервіс UA Anti Spam Bot функцію автоматичного блокування фішингових посилань від імені нібито «Київстару» про компенсації й терміни відновлення сервісів. Про це повідомила пресслужба Master of Code Global.

Бот видалятиме такі коментарі зловмисників у телеграм-каналах і групах.

«Ми вже маємо попередній успішний досвід оперативного запуску функції з блокуванням шахрайських коментарів від нібито енергетичних сервісів. Тому наша команда змогла швидко відреагувати на повідомлення від кіберполіції про нову схему шахраїв, коли зловмисники створюють у месенджерах фейкові боти та розповсюджують фішингові посилання під приводом компенсації та інформування про терміни відновлення роботи сервісів оператора зв’язку Kyivstar», — розповів автор ідеї та розробник UA Anti Spam Bot Дмитро Вакуленко.

Скриншот фейкового чатботу

Нагадаємо, раніше в UA Anti Spam Bot додали автоматичне блокування лайливих слів у коментарях у телеграм-каналах та групах. 

Як інформував MediaSapiens, UA Anti Spam Bot — це безоплатний інструмент, який полегшує адміністрування телеграм-каналів і груп під час повномасштабної війни. Ним уже користуються адміністратори понад 2300 українських телеграм-груп і каналів.

Крім автоматичного видалення лайливої лексики бот може:

Фото: Unsplash

ms.detector.media