ms.detector.media
Юлія Поліковська
24.11.2023 10:37
Маск анонсував повернення заголовків до посилань у соцмережі X
Маск анонсував повернення заголовків до посилань у соцмережі X
Заголовки з новин, поширених у соцмережі, зникли лише на місяць.

Власник соцмережі Х Ілон Маск заявив, що на платформі знову відображатимуться заголовки до посилань, які поширюють користувачі. Про це він написав в Х.

In an upcoming release, ???? will overlay title in the upper potion of the image of a URL card

— Elon Musk (@elonmusk) November 23, 2023

За його словами, це станеться в межах наступного оновлення. Втім, мільярдер не назвав жодних термінів та не навів прикладу того, як працюватиме опція.

Як відомо, у серпні Ілон Маск анонсував відмову від заголовків у дописах з URL-посиланнями на інші платформи — для покращення естетики та боротьби з клікбейтом. Зрештою оновлення запустили у жовтні, але користувачі не надто позитивно сприйняли зміну — для того, щоб побачити заголовки, доводилось переходити прямо на сайти.

Видавці тим часом почали писати заголовки на зображеннях і публікувати посилання окремо або додавати заголовок до зображення згенерованої картки попереднього перегляду.

Нагадаємо, соцмережа Х наразилася на відтік великих рекламодавців, таких як IBM, Apple, Disney, Paramaunt та інших, після того як медійна організація Media Matters повідомила, що реклама в Х з’являлася поруч з антисемітськими та пронацистськими дописами. Після цих подій X подала до суду на Media Matters, звинувачуючи її в наклепі.

На фото — стилізований логотип корпорації Х

Фото: Unsplash

ms.detector.media