ms.detector.media
Юлія Поліковська
17.11.2023 17:05
Український мультфільм «Мавка. Лісова пісня» вийде на Netflix
Український мультфільм «Мавка. Лісова пісня» вийде на Netflix
За мотивами «Мавки» планують зняти повнометражний фільм для підлітків.

Мультфільм «Мавка. Лісова пісня», який став найкасовішим анімаційним проєктом за всю історію українського кінопрокату, 1 грудня зʼявиться на стримінговому сервісі Netflix. Про це повідомила пресслужба сервісу.

У світовому прокаті український мультфільм «Мавка. Лісова пісня» зібрав близько 15,7 мільйона доларів, в українському — 4,3 мільйона доларів. Мультфільм став найуспішнішим анімаційним релізом у кінопрокаті України за всі часи, повідомила напередодні пресслужба стрічки.

Під час форуму Cartoon Business 2023 продюсерка мультфільму Ірина Костюк та СЕО ліцензійної агенції Nerd Тетяна Рубан розповіли, що вони вже мають певні плани щодо розвитку «Всесвіту Мавки». Вони підтвердили намір створення анімаційного мультсеріалу у співпраці з французькою анімаційною студією TeamTo, а також розповіли про ідею ігрового повнометражного фільму для аудиторії від 12 років, де Мавка наблизиться до свого автентичного міфологічно-містичного образу, повідомила пресслужба Film.ua Group.

Нагадаємо, на стримінговому сервісі Netflix 1 листопада 2023 року вперше відбулася прем'єра українського серіалу. Йдеться про стрічку «Перші дні», що розповідає про початок повномасштабного вторгнення Росії до України очима киян.

На фото — мультфільм «Мавка. Лісова пісня»

Фото: mavka.ua

ms.detector.media