ms.detector.media
Ольга Чорна
«MediaSapiens»
03.11.2023 10:28
На порталі «Дія.Освіта» з’явився освітній серіал «Як побудувати дієву громадську організацію»
На порталі «Дія.Освіта» з’явився освітній серіал «Як побудувати дієву громадську організацію»
Курс, розроблений командою ICAP «Єднання», стане в пригоді як новоствореним, так і досвідченим ГО.

Від волонтерської ініціативи до сильної організації — як пройти цей шлях максимально швидко і з мінімальними труднощами? Команда Ініціативного центру сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» знає про це майже все. Адже розвиває громадянське суспільство й культуру стратегічної філантропії в Україні понад 23 роки.

Тож разом з провідними експертами громадського сектору створила освітній курс «Як побудувати дієву громадську організацію», у якому пояснюється, як: 

«Ми дуже хотіли, щоб цей освітній серіал був не тільки теоретичним, але й містив конкретні поради для організацій. Тому запрошені експерти разом з ведучою курсу Наталією Клімовою, проєктною менеджеркою платформи розвитку громадянського суспільства ICAP “Єднання”, відповідали на практичні питання і пригадували власний досвід», — розповідають автори серіалу.

Зокрема, своїм досвідом і порадами поділились:

Курс уже доступний на національній платформі «Дія.Освіта». Після його проходження можна отримати сертифікат. 

Освітній серіал створено Isar Ednannia для платформи «Дія.Освіта» Міністерства цифрової трансформації України в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується Isar Ednannia в консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) і Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку USAID Ukraine. Зміст курсу не обов’язково відображає погляди ІСАР «Єднання», Агентства США з міжнародного розвитку або уряду США.

Нагадаємо, раніше на порталі «Дія.Освіта» виклали освітній серіал для підлітків «Базові знання про гендер».

Крім того, на платформі «Дія.Освіта» з’явився новий розділ «Онлайн-безпека» з освітніми матеріалами, орієнтованими на всі вікові групи, що допоможуть навчитися уникати небезпек у мережі та захищати від них дітей.

Фото: ICAP «Єднання»

ms.detector.media