ms.detector.media
Валерія Буняк
19.10.2023 21:33
У WhatsApp додали можливість відкривати одночасно два акаунти на одному пристрої
У WhatsApp додали можливість відкривати одночасно два акаунти на одному пристрої
Аби додати другий обліковий запис, користувачеві необхідно мати номер телефону та відповідну SIM-картку. Нова функція підтримується на пристроях, що дозволяють використовувати кілька карток або eSIM.

У WhatsApp запустили нову функцію, що дає змогу працювати на пристрої одночасно з двома акаунтами, наприклад, особистим і робочим. Про це повідомили у WhatsApp Blog.

Аби додати другий обліковий запис, користувачеві необхідно мати номер телефону та відповідну SIM-картку. Функція підтримується на пристроях, у які можна встановити кілька карток або eSIM.

У налаштуваннях WhatsApp потрібно натиснути на стрілку поряд з імʼям користувача та вибрати «Додати обліковий запис».

Окрім цього, нова функція дає користувачам змогу налаштувати конфіденційність і сповіщення окремо для кожного акаунту.

Нещодавно Meta запустила в месенджері WhatsApp функцію каналів у понад 150 країнах, у тому числі й в Україні. У компанії позиціонують канали як приватний спосіб отримувати важливі новини. Поки що свої канали можуть створити «тисячі організацій, спортивних команд, митців і лідерів думок». Проте впродовж найближчих місяців така можливість з’явиться для всіх.

У вересні WhatsApp також почав тестувати функцію, яка зробить його сумісним з іншими застосунками для обміну повідомленнями. Поки що екран «Сторонні чати» не функціональний, проте сам факт його появи може свідчити про перший крок для впровадження кросплатформових повідомлень з іншими застосунками.

Фото: Рexels

ms.detector.media