ms.detector.media
Юлія Поліковська
28.09.2023 17:47
Meta представила 28 ШІ-персонажів для чатботів у соцмережах
Meta представила 28 ШІ-персонажів для чатботів у соцмережах
До проєкту залучили відомих особистостей, зокрема Mr. Beast та Snoop Dogg.

Компанія Meta представила 28 персонажів зі штучним інтелектом для чатботів у соцмережах, які є віртуальними версіями знаменитостей. Їм можна надсилати повідомлення із запитаннями в WhatsApp, Messenger та Instagram.

«Спілкуйтеся з 28 різними штучними інтелектами та отримуйте унікальні погляди на такі теми, як подорожі, ігри та їжа. Ці нові враження допоможуть вам весело провести час, налагодити зв’язок і дізнатися щось нове», зазначено у повідомленні компанії.

Прототипом персонажа Бру став гравець американського футболу Том Бреді, із ним можна поспілкуватися про спорт. Образ тенісистки Наомі Осаки використали для створення Таміки, з якою можна спілкуватися про світ манг. Емоційні діалоги можна провести з персонажами, скопійованими з Mr. Beast та Snoop Dogg.

Поки що ШІ-персонажі можуть відповідати лише текстовими повідомленнями, проте, як анонсувала Meta, наступного року після оновлення асистента зі штучним інтелектом Meta AI вони також зможуть розмовляти.

Нагадаємо, Meta також представила розумні окуляри з ШІ, за допомогою яких можна проводити стрими у фейсбуку та інстаграмі.

Фото: ШІ-персонажі для чатботів у соцмережах / Meta

ms.detector.media