ms.detector.media
Юлія Поліковська
26.09.2023 17:50
На Netflix вийде новий документальний серіал Стівена Спілберга «Життя на нашій планеті»
На Netflix вийде новий документальний серіал Стівена Спілберга «Життя на нашій планеті»
Прем’єра 8-серійної документальної стрічки — 25 жовтня.

Стримінговий сервіс Netflix проанонсував вихід нового документального науково-популярного 8-серійного серіалу «Життя на нашій планеті», присвяченого історії розвитку біорізноманіття на Землі. Прем’єра запланована на 25 жовтня.

«Сьогодні на нашій планеті існує 20 мільйонів видів, але те, що ми бачимо, — лише знімок у часі — 99% мешканців Землі втрачено в нашому глибокому минулому. Історія того, що сталося з цими династіями — їхній підйом і падіння, справді чудова», — йдеться в резюме серіалу на Netflix.

Над документальною стрічкою працювали команда Silverback Films, яка створила відзначений премією «‎Еммі» серіал «‎Наша планета», Amblin Entertainment на чолі зі Стівеном Спілбергом та продюсери Аластер Фотергілл, Кіт Шоллі, Дерріл Френк, Джастін Фалві та Ден Тепстер.

Щоб оживити та зробити максимально динамічними й реалістичними представників зниклих видів: доісторичних морських істот, динозаврів, мамонтів, — творці серіалу співпрацювали з Industrial Light and Magic — одним із галузевих лідерів віртуального виробництва та візуальних ефектів.

Нагадаємо, стримінгова платформа Netflix також анонсувала нове шоу за мотивами корейського серіалу «Гра в кальмара». Прем’єра проєкту відбудеться 22 листопада.

Фото: трейлер серіалу «Життя на нашій планеті» / Netflix

ms.detector.media