ms.detector.media
Юлія Поліковська
13.07.2023 15:05
Roblox адаптують для гарнітур віртуальної реальності Meta
Roblox адаптують для гарнітур віртуальної реальності Meta
Відкрите бета-тестування розпочнеться за кілька тижнів.

Користувачі гарнітур віртуальної реальності Meta Quest скоро зможуть запускати онлайн-ігри Roblox на своїх пристроях. За кілька тижнів бета-версія програми з’явиться для тестування в App Lab на платформі Quest, повідомив гендиректор компанії Meta Марк Цукерберг.

Roblox is coming to @MetaQuestVR. Open Beta for developers coming soon on App Lab. More info in the link below https://t.co/jaf5hdOsEr pic.twitter.com/efGISIJuK1

— Roblox (@Roblox) July 12, 2023

Бета-версію програми зможуть випробувати власники гарнітур Quest 2 та Quest Pro.

«Оскільки Roblox є кросплатформним, ви зможете підключатися, грати та спілкуватися з друзями на Xbox, iOS, Android і комп’ютері — це допоможе зробити VR більш соціальною, ніж будь-коли раніше», — зазначено в дописі Meta.

За інформацією компанії, період бета-тестування дасть можливість спільноті розробників Roblox оптимізувати свої ігри для гарнітур Quest і створювати нові проєкти для віртуальної реальності. Розробники зможуть експериментувати та оцінювати взаємодію з VR до повноцінного виходу Roblox у магазині Meta Quest Store.

Нагадаємо, нещодавно Meta анонсувала намір офіційно дозволити користуватися гарнітурами її виробництва Quest 2 і 3 дітям від 10 років з дозволу батьків.

Фото: Roblox

ms.detector.media