ms.detector.media
Юлія Поліковська
12.04.2023 10:15
На українських картах Google відновлять можливість додавати відгуки та фото
На українських картах Google відновлять можливість додавати відгуки та фото
У регіонах, де тривають бойові дії, продовжуватимуть діяти обмеження.

На українські карти Google повертають можливість додавати відгуки, фото, рейтинги для закладів, організацій та установ. Про це повідомило AIN.ua, посилаючись на офіційну інформацію компанії.

«Після початку війни в Україні ми встановили обмеження на Картах Google, щоб допомогти захистити людей і забезпечити надання коректної інформацію. Тепер у регіонах, які працюють над відновленням, ми почнемо знову дозволяти публікацію зображень в режимі "Перегляд вулиць", можливість переглядати оновлені супутникові зображення та розміщувати відгуки, фотографії та рейтинги», — йдеться у повідомленні компанії.

Обмеження на додавання згадуваної інформації на карти триватимуть у Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях, — у регіонах, де тривають бойові дії.

Як пише видання, за неофіційною інформацією, незабаром на Google Maps для України можуть повернути можливість додавати бізнеси.

Нагадаємо, Google заблокувала можливість вносити зміни на своїх картах в Україні, Білорусі та РФ на початку березня 2022 року після повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну.

Фото: Unsplash

ms.detector.media