ms.detector.media
Валерія Буняк
10.04.2023 17:40
Серію лекцій про історію української політики та державності запускає Bazilik School
Серію лекцій про історію української політики та державності запускає Bazilik School
Частину коштів автори курсу передадуть на потреби 93-ї бригади.

Школа комунікацій Bazilik організовує серію лекцій «Історія української політики та державності». Ведучим курсу став політолог та автор книжок Микола Давидюк.

У школі розповіли, що за допомогою чотирьох лекцій слухачі зрозуміють на прикладі кейсів лідерства національних героїв події сьогодення та дізнаються про спадок політичного минулого.

На перших трьох заняттях лектор здійснить історичний екскурс у політику: від Київської Русі до повномасштабної  війни Росії проти України. Фінальна лекція пропонує проєкції та рольові моделі майбутнього.

«Нам здалося важливим уже зараз поговорити про нашу політичну історію, про наших національних героїв, про те, в якому політичному контексті ми живемо і як це може вплинути на нас у майбутньому», — зазначили ініціатори курсу.

Лекції відбудуться з 25 по 28 квітня. Їхній запис буде доступний усім студентам протягом 20 днів після завершення програми.

Для того, аби долучитися до курсу, потрібно задонатити будь-яку суму. 60% зібраних коштів передадуть на потреби 93-ї бригади.

Зареєструватися можна за посиланням

Нагадаємо, у березні освітня платформа «Зрозуміло!» представила просвітницький онлайн-курс, що знайомить із темою державної політики щодо тимчасово окупованої території АР Крим.

Ведучими курсу стали українські журналісти Вадим Карп’як та Ірина Славінська.

Фото: Bazilik

ms.detector.media