ms.detector.media
Валерія Буняк
13.03.2023 18:52
Індійська платформа Koo дозволить користувачам створювати дописи за допомогою ChatGPT
Індійська платформа Koo дозволить користувачам створювати дописи за допомогою ChatGPT
У додатку також можуть з'явитися спеціальні маркування, які повідомлятимуть, чи був той чи інший допис створений за допомогою штучного інтелекту.

Індійська соцмережа Koo, яка має на меті скласти конкуренцію Twitter, інтегрувала бот з використанням штучного інтелекту ChatGPT, щоб допомогти користувачам створювати дописи. Про це повідомив співзасновник компанії Маянк Бідаватка виданню Reuters. 

Як зазначив Бідаватка, користувачі Koo зможуть використовувати чатбот безпосередньо в додатку, аби створювати публікації про поточні події, політику або ж поп-культуру. 

«Це допоможе творцям отримати натхнення для контенту. Вони можуть запитати ChatGPT про актуальні новини свого регіону, а потім написати власні думки», — сказав він.

За його словами, Koo стане першою платформою, яка інтегрує технологію для створення дописів. Користувачі зможуть вводити свої підказки в інструменті ChatGPT або ж використовувати функцію голосових команд Koo.

Нову функцію спершу запустять для верифікованих акаунтів в додатку, а вже згодом вона стане доступною для всіх користувачів.

Окрім цього, спізасновник платформи розглядає можливість запровадження спеціальних маркувань. Вони повідомлятимуть, чи був той чи інший допис створений за допомогою ChatGPT.

«Я вважаю, що люди повинні знати, чи створюється контент за допомогою штучного інтелекту», — додав Бідаватка.

Нагадаємо, американська лабораторія досліджень OpenAI, власниця бота ChatGPT, надає розробникам можливість вбудовувати його до своїх додатків через інтерфейс програмування застосунків API. 

Серед перших користувачів API ChatGPT — Snap, Quizlet, навчальна платформа із 60 мільйонами студентів, яка запустила на основі ChatGPT бота-викладача Q-Chat, та інші компанії.

Фото: entrackr.com

ms.detector.media