ms.detector.media
Валерія Буняк
02.03.2023 20:30
Microsoft дозволив користувачам обирати характер свого чатбота зі штучним інтелектом Bing
Microsoft дозволив користувачам обирати характер свого чатбота зі штучним інтелектом Bing
Наразі доступні три види відповідей програми: креативні, збалансовані та точні.

Корпорація Microsoft додала нову функцію до свого чатбота Bing, яка дозволяє перемикатися між різними тонами для відповідей. Про це написало видання The Verge.

Тепер користувачі зможуть обрати з трьох варіантів відповідей чатбота на основі ШІ: креативні, збалансовані та точні. Творчий режим включає відповіді, які є «оригінальними та винахідливими», тоді як точний режим надає перевагу чіткості та доречності для більш фактичних та лаконічних відповідей.

Наразі за замовчування Microsoft встановила для чатбота збалансований режим, який, як сподівається корпорація, досягне балансу між точністю та креативністю. Нові опції чату вже доступні для всіх користувачів Bing AI. 

Окрім цього, Microsoft також додала ярлик свого чатбота Bing на панель завдань Windows 11, інтегрувавши швидкий доступ до нього в функцію пошуку Windows. Як зазначив The Verge, понад мільйон людей зараз тестують нову версію Bing у 169 країнах.

Нагадаємо, раніше корпорація Microsoft анонсувала презентацію того, як її новий штучний інтелект Prometheus, подібний до ChatGPT, розширить основні програми Word, PowerPoint і Outlook. Користувачі можуть використовувати нову модель у веб-програмах Office завдяки вбудування бічної панелі Bing у браузер Microsoft Edge. 

У матеріалі The Verge йдеться про те, що корпорація намагається швидше інтегрувати штучний інтелект у свої програми через темпи розвитку її конкурента Google. 

Фото: Microsoft 

ms.detector.media